Tankar.



Jag har tankt mycket pa senaste tiden.. Det borjar bli svart att njuta av nu-et har nu eftersom det snart ar dax att agera - den 10nde februari gar mitt forsta Working Holiday Visa ut. Da bryter jag mot lagen om jag stannar... konstig kansla... sa mina alternativ ar vall nagot sahar:

1. Betala en bonde som skriver pa at jag jobbat 3 manader hos honom - detta behovs for att skaffa ett andra Working Holiday Visa. Du kan soka max 2 sadanna. OM jag blir pakommen med som jag pastar ar jag inte tillaten in i  landet igen pa 5 ar. Men jag vet ingen detta inte fungerat for. Dock kanner jag mig sugen pa att plugga nagot om jag nu ska stanna har i 1 ar till .. sa da kanske studentvisa blir battre... hm...

2. Aka till San Diego och halsa pa Mike... hanga dar ett tag och kanske bila upp till Vancouver till Vinter OS darefter - halsa pa slaktingar i Seattle pavagen - for att sen aka tillbaka hit pa ett 3 manaders turistvisa.. och?

3. Aka till Indonesien och volontara med Jamie och Johanna. Jamie jobbar for Unicef som journalist och volontararbetare och ska aka till dit i februari, Johanna ska folja med och undervisa som engelska larare.

4. .....

VAGSKAL!!! JAG KANNER DENNA STARKA HATKARLEK TILL VAGSKAL

kloka tankar uppskattas <3



Bilder fran senaste tidens upptag:







Vi blev tvungna att ga ut och fira nar Shuri fick sin nya lagenhet, thaimiddag med mina tva flatmates Dave och Erika <3

Sen har en pojk som heter Pelle akt hem - sa vi hade hejdamiddag-


Efter middagen gick vi till Insitu... lagg marke till den fina skylten.. that is what I do..


Sen har jag en kompis som hanger i min palm numera..


Jag och Erika var och lyssnade pa julsanger pa cricketplanen nere i Manly harom veckan ocksa... supermysigt..






En sketen mandag i december

Denna vecka har vi bland mycket annat varit pa Artichoke - en restaurang - dar toaletten ser ut som foljande... coolt.



Sen har har pappa Saxby varit pa besok i Manly sa vi pratades vid over lite supergod mat i Manly..




Senare den kvallen gick jag och Shuri ut i Sydney nagra timmar, Manly ar bast men ibland maste man komma harifran ett tag for att fa lite perspektiv pa saker och ting..




OCH MANDAG - idag har jag varit ledig. Kalas fint vader for en gangs skull, sa jag vaknade 10 av att Erika stod och smygvackte mig i mitt rum (dvs stod och smavastes vid min spegel).  BASTA sattet att vakna! Sen gick vi ner till stranden... njot... en mandag i december och vi bor och lever "som i "Grekland" - fast i Australien da.


Dave min flatmate och surfinstruktor


Bastaste Isabella som precis har kommit hem fran Bali, som nu jobbar pa Max Brenner med bade Erika & Basse!


Pedro (gul badanka) ar numera efter en handelserik Baliresa - ensamstaende Pappa till 6 ungar - tack Isabella har knappt plats i mitt lilla skrymsle for allihopa ;)

Nu har alla gatt och lagt sig som vanligt i lagenheten. Vi har haft en supermysig kvall med Jo, Basse och Perra pa besok. Jag ocH Jo tillredde tillsammans Farmors flaskfile (fast med kyckling) - som ar en klassiker hos Rydens. Det hela va otroligt omtyckt. Sen kollade vi pa film och nu ska jag ocksa krypa i sang sa jag kan leva loppan imorgon ocksa... for da ar ja.. juste ... LEEEEEDIG!!

NattiPutti

fodelsedagsfest, avskedsfest, Brazil-fest

Fina Ina, till hoger i bild bredvid ballongen, har fyllt ar. Detta firades pa Pizzastallet mittemot warfen, som jag aldrig lar mig namnet pa.



Lat mig fa presentera, sjalvaste MR Moe.... Andy.......




Ar den inte vacker?

Sen har jag hangt en hel del med Shuri, vi forsoker hitta en ny lagenhet till henne.




Sen har var alskade Majvor akt hem till Eksjo, Smaland. Oj vad vi kommer sakna henne har hemma!


Och igarkvall efter jobbet efter att jag och Basse tagit en fika pa Henry Africas, hamnade vi pa Brazilian - den enda brasilianska restaurangen i Manly, vilket ar valdigt konstigt med tanke pa hur extremt mycket brazilianare det finns har - dar firade de 1 ars jubileum och bjod pa caipirinhas, grillspett och sambamusik. Jag, Jamie och Jo dansade som aldrig forr.

Och idag ar jag ledig! Sa nu ska jag ut och njuta av solskenet

Puss&kram

RSS 2.0