Julstok i stugan

Antligen helg! Jag alskar sondagar. Motte upp Johanna och Jamie pa Charliebar - kvallens tema va tydligen farggrann, bade jag och Jo va kladda till tanderna i sommarfarger.


Sotaste paret - Jamie vs Jo

Sen for vi ivaf till Hugos nere vid Warfen dar vi firade foredetta nattchef CC's fodelsedag, vilken toppenmiddag!!


Claire fodelsedagspinglan med efterrattspizza insand av kocken


Jo och Ja - kexchokla'



Hela ganget djupt inne i livliga diskussioner

Darefter gick vi till Charliebar, en sadan dar kvall nar alla va pa superbra humor..


Hej Basse!

MANDAG

JJ- frukost som vanligt, fick aran att ha Jamie med oss dessutom. Frukosten agde rum pa Interpolitan.. 


vi rakade bara se ut sa har nar kortet togs, inte sa att vi poserade eller sa.

Eftersom det va daligt vader som vaanligt pa mina lediga dagar, sa maste man ju hitta pa nagot. Eftersom julen borjar narma sig och jag inte kanner en gnutta julstamning, for att det ar 30+ och sol och pappegojor overallt. Sa darfor kopte jag gloggkryddor och bjod over Jo och Jamie pa test-julstok. Superlyckat! Skulle kunna vi julafton imorgon sa mycket jul det luktar i lagenheten.




Tva (ofrivilliga) sockerbargare, bor i staaden och baakar kakor mest hela dagen..


Japp.. vi bakade stora, vi bakade sma, och nagra med socker pa!


Kolla vad duktiga!

Nu har vi atit oss proppmatta, alla har gatt hem eller gatt och lagt sig sa jag far vall gora det nu ocksa..

Natti natti

Sen jag skrev sist har jag...


... Gjort mig i ordning med Petra och Erika till MTV Aria awards afterparty pa IVY i Sydney


...Gatt pa tillstallningen

... Jobbat 11 - 17.30 idag, torsdag, dagen efter var galet roliga kvall.. sa fort jag slutade sa traffade jag upp alla andra uppe pa Jimmys tak..



from left: Brad, Greg, Thom, Toby, Jo, Elin, Jimmy, Az








...
undrat om man far ha det sa har bra?

puss&natt upp tidigt imorgon

Jag tror att jag tog bort ca 4 liter sand fran mitt rum idag. Och en mordarspindel.

Men mordarspindeln damsugade Ina upp. STORSTADAT. Jattemysigt blev det.


Vardagsrummet MED hela mitt rum


Mitt rum UTAN mitt rum


Mitt rum MED allt mitt

Imorse tog jag en uppfriskande morgonjogg i duggregnet. Sen at jag lunch med Petra och Anna (tro det eller ej men Slick-Ric's basta kompis) och sprang runt och gjorde 100 arenden i Manly. Jag har byggt pa den svarta fjaderoutfitten som jag pratade om igar... hoppas.....AH.

Ja sen hade vi mysmiddag har runt TVn, Dave lagade. Sa va Dave och Sams foraldrar pa besok.. toksota!

Nuu ar jag trott ska ni veta...... vilken dag... Imorgon ska jag klippa mig!!

Weho!

Today is JJ day!!

Mandagar ar underbara... det ar min officiella "skamma bort mig"-dag. Oftast sa ar Johanna ocksa ledig pa mandagar vilket gor det hela annu roligare.. jag kan inte rakna upp alla upptag vi har haft for oss pa vara JJdagar!

Efter en mysfrukost pa Bluewater nere vid stranden - vilket tillhor mandags schemat - bestamde vi oss for att aka in till Sydney idag. Vadret har namligen varit gramulet och blasigt hela dagen . 
 



Favoritomradet i Sydney ar Surry Hills, omradet ar lite ett mellanting mellan Paris och LA ... typ. Har strosade vi omring langs gatorna, in och ut ur sma sota boutiquer (Helena... ar det sa det stavas?!) - som det har omradet fullstandigt kryllar av. Alla ar superpersonliga med designerserna pa plats oftast. Dagens inkop blev en blommig sommarklanning - 40 AUD - och.... hall i er... svarta fjadrar pa sidenband - 50 AUD - vad jag ska ha dessa till aterkommer jag med nar det ar heelt bestamt. Coolt kommer det bli i sa fall.

Lunchen at vi pa bohemiska Kawa, jag at en heelt galet god superclub med bacon, kyckling, sallad, hemgjord chutney och dressing pa surdegsbrod. MUMMA!  



Sen hittade vi ett coolt bibliotek.








Avslutningsvis gick vi och halsade pa Rob (en av bartenderna pa In Situ) som jobbade pa sitt andra jobb i the Rocks. Dar ar de lite finare i kanten sa vi satt och drack det nast billigaste vinet och sag fina i kanten ut.

En glass senare va vi tillbaka i Manly och gjorde Majvor sallskap pa Max Brenner dar Erika jobbade idag. Max Brenner ar ett chokladeri. Jag behovde INTE choklad. Det ar svart att tacka nej till gratis choklad.

Nu ska jag hoppa i sangen och sen sova ;) sa jag kan upp och springa imorgon.

Natti <3




Vatt och torrt

Tjo



Har sitter jag i min vata bikini precis vid fonstret ut mot havet - jag veeet att man kan fa urininfektion om man sitter i blota badklader men se de bryr jag mig inte om - jag ar varm och bikinin ar kall. Da har vi rett ut det farmor :) Helt underbart uppfriskande va det att fa kastas runt i vagorna lite efter jobbet idag. Igar jobbade jag dubbelpass och idag oppnade jag MEN nu kommer "helgen" - jag ar ledig mandag tisdag.

Jobbet idag va kul som vanligt, alla va pa stralande humor. Jag hade planerat sen lange vad jag skulle ha pa mig idag eftersom det ryktades om att temperaturen skulle ligga runt 40 grader.... varmt.. sa jag va glad imorse nar jag oppnade fonstret och nastan fros lite - MEN seeen kom det - jag hoppas INTE att det kommer vara sa hela sommaren. Under ca 3 timmar va det som att vandra runt framfor en stor hartork.

Dagens hojdpunkt va en muterad banan. Ett skal - tva bananer.





Om vi sedan bortser fran den fina posen som Andy (barrista) har ovan, har for vana att gora pa kort - sa har jag en kul foreteelse att beratta om - den under hans nasa. November gar i detta land under namnet Moe-vember (Mustach -vember - vilket ocksa forklarar varfor vi i Svea inte har detta). For att uppmarksamma hur manga mann som far prostatacancer sa later alla sina moe's vaxa ut. En heel del roliga lookar med andra ord. Andy passar bra i sin men jag ska forsoka fa bild pa nagra extrema.

Efter jobbet motte jag upp Per och Basse, vi hangde lite och jag rakade intala Sebastian att han maste ha stangda skor, langbyxor och T-shirt om han vill komma in pa nagon bar idag - Sondag. Da menade ju jag IKVALL, men se neheda han menade ju nu PA DAGEN - och ta en ol i solskenet, vilket han da gjorde fullt pakladd. I ca 35 graders varme. Ar jag dum om jag tyckte det va kul? Per skratta faktiskt ocksa.



Nu ska jag gora som farmor skulle ha sagt och ta av mig den har bikinin. Det gor inget for man kan ju anda inte bara ha bikini nar man ska ut och parta.

Puss&kram



30 + , Nu ar det snart forsta advent

Varken jag eller Erika kunde sova nar vi kom hem idag... heeelt galet varmt, det ar inte kul. Jag sitter har med laptopen i mitt kna och maste lyfta den varannan minut for att torka bort svetten pa benen. Men Majvor, Erikas mamma som ar pa besok, sover som ett barn. Jag vill ocksa vara jetlag-ad.

Dagen har varit lang. Pa fredagarna jobbar jag med en av cheferna. Han ar den langsammaste i varlden pa att gora kaffe. Detta leder till att nar vi tva jobbar sa vet jag redan fran borjan att jag kommer att vara tvungen att hoppa bakom baren och gora alla kalla drickor forrutom att gora mitt jobb - springa med allt och ta bestallningar - ocksa. Men men, han betalar ju mig och han ar kul sa jag klagar inte.

Sen sa ville ju Basseliten och Perra ga ut, Shuri hade jag redan lovat, sa trots bristen pa energi sa blev det en mycket lyckad utgang. Jag fick energin tillbaka efter en promenad langs stranden, nagra dopp langs vagen, och synen av en massiv urladdning av himelen bakom Dave som va ute och surfade - pa sin knallgrona brada. 

Nu har vi dansat av oss lite. Trott! En syrsa/grashoppa/djur flog precis in och satte sig i mitt rum. Jag dor. Den ger ifran sig syrseljud varannan minut... slacker lampan och hoppas att den fattar vinken.

Pussi natti


Sa kan man saga att jag ar modell nu?

Halla halla

Igar blev det aldrig tid att skriva for att jag fick dubbelpass i sista minuten. Jag forstod att Nightmanagern troligtvis precis blivit sparkad, har legat i luften ett tag, vilket jag nu ikvall frick bekraftat fran henne personligen... trist.. MEN jag tycker att hon har gjort stallet alldelles for fint i kanten pa senaste tiden sa det kanske ar bast i slutandan. Oavsett vad sa hade jag tva galet roliga pass igar, alla va pa super humor, inklusive moi :) och efterrat gick jag B-rad och Rob till Steyne och pratade livsfragor.. DET AR SA KUL att lara kanna manniskor pa djupet. Ska tillagga att Sandra och Sophie tog sig ut till manly och mos i blasten pa Henry Africas.. mm .

Gick upp 8.00 idag gjorde jag sen ja.. tog imot liiite. In till jobbet igen. Men, jag Johanna och vara tva chefer hade en hektiskt men skamtfyllt dag. Sen blev jag overtalad att komma ner for ANNU en PHOTOSHOOT kl 19.30.. jag tankte vagra men eftersom mina kara kamrater Per och Basse gillar gratis drinkar och poseringar sa va det inte mycket annat att gora. Perra njot det ska ni veta! Urtrevliga latsas dejter blev det ocksa, med gratis cocktails och tapas och grejer. Sen blev det dax for mig och min rumskamrat Dave att cykla hemat och ga till kojs, imorgon ar en ny dag i paradiset!

love

ps. kamerabatteriet glomdes att laddas ds.

Sydney och Shuri

Efter en underbar morgonjogg langs stranden med Erika tog jag idag tag i saker och ting och akte in till storstaden. Sandra Lundmark, en familjekompis och hennes kompis Sophie hade nu natt Australien efter en tid i  Asien och NZ. Vi traffades upp i The Rocks som ar "gamla stan" i Sydney och satt och diskuterade varldsfragor over en fika. Galet trevliga tjejor. Verkar som om de har haft en underbar tid i Australien hittills.

Jag motte upp slarv- petter Jhonny en snabbis ocksa eftersom han sa smart placerade sin planbok i min vaska igar... da glommer man den. Men det va kul att se han idag ocksa for han hade en cool cykel som jag inte hade sett (han har sextioelva cyklar).

Efter stadsaventyren tog jag baten over ett stormigt hav tillbaka till Mantown. Dar jag motte upp Shuri och gick till Jah Bar - spansk tapas restaurang - och hade varldens mysigaste kvall. Vi hade mycket att prata om vill jag lova!



Nu har klockan hunnit sla 11.29 pm och det ar bums i sang. Erika har stadat lagenheten sa det luktar frascht overallt - NASTAN sa jag kan spegla mig i vardagsrumsmattan. Hon ar nog den basta roomien man kan ha tror jag - fastan hon kommer fran Vetlanda och inte fran kungliga hufvudstafvden ;) (inbordes skamt och inget pahopp mot Vetlandianer).

Kram & Natt

PS. Titta vad som lag pa min sang nar jag kom hem!! Dave ar inte sa dum rumskompis han heller -
ds.

Underbara lediga dag

Hela formiddagen spenderades med Jhonny, varldens coolaste, pa stranden. Han ar ju surfnord sa han drog ut mig i vagorna och bodysurfade. Gaaalet vilka vagor det va idag!! Jag hade aldrig vagat gett mig ut med bradan! Tackar vet jag dyningarna i Sveriget.

 
Lunch blev sushi pa stranden - Jhonny har inte varit i Japan sa han har inte koll pa hur man ater dem.

Efter mer hang hemma hos en dansk vann med flickvann gick jag till InSitu och stallde upp for mitt jobb pa annu en photosession - Manly Daily - hade gjort en recension av oss som de behovde bildmaterial till. Gratis mat eftersom de va tvungna att visa prover pa alla vara underbara tapas'ar :D

Sen drog jag och Jo till stranden igen.. hon hade jobbat och basta sattet att vakna ar att hoppa i plurret!



MIDDAG pa Candys - Jag, Jo, Andy och Thom at utsokt mat och annu utsoktare.....






Appelcrumble........................




Sen tog jag ledigt imorgon ocksa, busigt.

<3

Ny kula fast an jag fortfarande ar "inaustralia"

Det ar som varstadning, ni vet, man maste verkligen torka och dammsuga i ALLA horn. Nu har det blivit dax att skaffa en mer personlig blogg. Jag vet inte vad som hander i februari, nar mitt visa gar ut, sa nu kan jag skriva grejor har oavsett var i varlden jag befinner mig... utan att fa kommentarer som "varfor lagger du upp bilder fran Tokyo pa din inaustralia-blogg?"


Rose i varsolen pa Melbourne Cup- varldens exlusivaste travrace- denna dag ar som julafton for australienarna

Nar jag har skrivit klart det har inlagget ska jag faktiskt stada mitt rum. Klockan ar 10.46 pm och jag ar en liten parasit pa Sam och Daves (rumskompisars) pokerkvall. Det va ju meningen att jag skulle ga ner till Manly och mota upp alla men jag ar for trott. Sa jag parasit-ar. Det ar jag forvanansvart bra pa!

Idag jobbade jag, hektiskt Sondag som vanligt.. eftersom pojkarna som driver stallet att unga sa vet de inte riktigt hur de ska lagga upp de superstressiga sondagarna an utan vi alla som jobbar sondagar vet att timmarna runt lunchtid sa biter man bara ihop och tillater att kontrollen tappas.. haha.. ja, vi har kul anda.. men det ar som ett traningspass. Tanis (som fick sparken for nagra manader sen men ar toklycklig nu for hon har hittat en man) kom in en stund, Erika, Petra, Sunny och Ida kom ocksa forbi och gav mig en massa pussar. Sen va det en solig och harlig dag sa alla va pa ypperligt humor.



Tog imot lite gjorde det ju att svinga upp sig ur sangen 7.23 am med tanke pa gardagens jobb+ Jamies fodelsedagsutgang i Surry Hills (Sydney). Men OJ va svinkul vi hade det.

Puss pa dig (OM du har last allt- och inte bara kollat pa bilderna)
<3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0